Rejestracja | Logowanie | Koszyk: 0  szt.| 0,00 zł   
Guide To Buying Your First Rolex Tag Heuer replica watches Part 2: What To Buy Rolex Submariner Replica U-Boat Watches Steel-41 Recently, we spoke with the Swiss Rolex Replica boutique in Beverly Hills, and they confirmed that Rolex has about 2,000 SKUs even though there are only a few product families to choose from. That effectively means that there are tons of available replica Rolex watches to choose from. And that doesn't even include Rolex's rather intense catalog of vintage and no-longer-Yves Saint Laurent Handbags produced models.
Promocje | Nowości | Bestsellery | Polecane    
Polityka prywatności

Polityka Prywatności Portalu znajdującego się na stronie internetowej www.damabio.pl

1. POSTANOWIENIA OGÓLNE

  1. Niniejszy dokument określa zakres oraz zasady gromadzenia i przetwarzania informacji o Użytkownikach, w tym ich danych osobowych. Polityka Prywatności Portalu na stronie www.damabio.pl  („Polityka Prywatności”) określa stanowisko w sprawie zasad gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o Użytkownikach Portalu. Dane osobowe Użytkowników  są przetwarzane dla celów handlowych, marketingowych, zgodnie z art. 23 ust. 1 pkt. 3 Ustawy  o ochronie danych osobowych dopuszczalne jest przetwarzanie danych osobowych, gdy jest to niezbędne do podjęcia działań w celu realizacji umowy o świadczenie usług pomiędzy DamaBio Danuta Wypych a Użytkownikiem.  
  2. DamaBio Danuta Wypych dokłada wszelkich starań, aby przetwarzanie i ochrona danych osobowych Użytkowników były dokonywane w sposób uniemożliwiający dostęp do tych danych ze strony osób nieuprawnionych, jak też przed nieuprawnionym wykorzystaniem ww. danych. Zapewnia również bezpieczeństwo korzystania z Usług.
  3. DamaBio Danuta Wypych posługuje się przy tym środkami i rozwiązaniami technicznymi służącymi zapobieganiu ingerencji nieuprawnionych osób trzecich w sferę prywatności Użytkowników.    
  4. Zbiór danych osobowych przetwarzanych przez firmę  DamaBio Danuta Wypych  jako ich Administratora zgłaszany  jest do RODO i jest dostosowany do przepisów RODO zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

2. INFORMACJE OSOBISTE GROMADZONE I WYKORZYSTYWANE PRZEZ PLATFORMĘ dostępną na stronie internetowej www.damabio.pl

  1. Użytkownicy korzystający z Portalu pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez  DamaBio Danuta Wypych  wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją naszymi serwerami. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
  2. W odniesieniu do Użytkowników Portalu  gromadzone są dane Użytkowników tj.: Imię i nazwisko, adres Użytkownika, adres dostawy, telefon oraz adres mailowy, w przypadku firm dodatkowo nazwa firmy oraz jej NIP,

3. INFORMACJE DOTYCZĄCE PLIKÓW COOKIES

  1. Portal zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
  2. Pliki cookies są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika. Pliki cookies przeznaczone są do korzystania z Portalu i zawierają przede wszystkim nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer i czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
  3. DamaBio Danuta Wypych jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.
  4. DamaBio Danuta Wypych wykorzystuje pliki cookies w celu:
  • dopasowania zawartości Portalu do indywidualnych preferencji Użytkownika; pliki cookies przede wszystkim rozpoznają urządzenie Użytkownika, aby zgodnie z jego preferencjami wyświetlić stronę
  • przygotowywania statystyk pomagających poznaniu preferencji i zachowań Użytkowników; analiza tych statystyk jest anonimowa i umożliwia dostosowanie zawartości i wyglądu Portalu do panujących trendów.
  • usprawnienia  logowania do Portalu;
  • utrzymania logowania Użytkownika w ramach Platformy Portalu.
  1. Portal stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików cookies - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony  (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.
  2. Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików cookies lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika.
  3. Użytkownik przyjmuje do wiadomości, że zmiany ustawień w przeglądarce internetowej Użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji Portalu.
  4. Pliki cookies, z których korzysta Portal (zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika) mogą być udostępnione partnerom Portalu oraz współpracującym z nim reklamodawcom.
  5. Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w menu poszczególnych przeglądarek lub na stronach internetowych ich producentów.

4. ZASADY DOTYCZĄCE OCHRONY I PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH UŻYTKOWNIKÓW

Administratorem danych osobowych Użytkowników  jest DamaBio Danuta Wypych przetwarza dane Użytkownika zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz.U. z 2016 r., poz. 922 ze zm.) oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (tekst jednolity: Dz.U. z 2017 r., poz. 1219 ze zm.) oraz z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.

  1. DamaBio Danuta Wypych uprawniona jest do przetwarzania danych osobowych Użytkownika niezbędnych do nawiązania, ukształtowania treści, zmiany lub rozwiązania umowy o świadczeniu usług przez DamaBio Danuta Wypych są oraz wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług.
  2. Dane przechowywane w systemach i bazach danych używanych przez DamaBio Danuta Wypych są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024) oraz z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  3. Każdy z Użytkowników ma prawo wglądu, weryfikacji, modyfikacji, aktualizacji oraz usunięcia danych . Podstawą prawną odmowy jest art. 19 ust. 2 pkt 3 w związku z art. 21 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (tekst jednolity: Dz.U. z 2017 r., poz. 1219 ze zm.).
  4. Dane osobowe będą przechowywane do czasu rozwiązania umowy przez Użytkownika, cofnięcia zgody przez Użytkownika, usunięcia konta przez Użytkownika
  5. DamaBio Danuta Wypych ma prawo udostępnić zgromadzone dane osobowe na żądanie uprawnionych na podstawie przepisów prawa organów państwowych. DamaBio Danuta Wypych nie udostępnia danych Użytkownika podmiotom do tego nieuprawnionym.
  6. Jedynymi osobami uprawnionymi do dostępu do tych danych i ich przetwarzania są pracownicy lub współpracownicy odpowiednio przeszkoleni przez DamaBio Danuta Wypych.
  7.  DamaBio Danuta Wypych zawarła umowę o powierzeniu danych osobowych z podmiotami  zewnętrznymi: prowadzącym rachunkowość ( IFIRMA S.A. NIP 8981647572 ), świadczącymi usługi transportowe i spedycyjne, obsługującymi systemy informatyczne i hostingowe portalu www.damabio.pl ( Kreatywni 24 Bartłomiej Konopka NIP 6112161800 )

5. INFORMACJE KOŃCOWE

1. Na zmiany w polityce ochrony prywatności Portalu  mogą mieć wpływ zmiany w sferze ustawodawczej w zakresie ochrony danych osobowych, a także inne czynniki. O wszelkich zmianach Użytkownicy zostaną bezzwłocznie poinformowani na stronie www.damabio.pl  lub za pośrednictwem adresu email info@damabio.pl. W przypadku zmiany obowiązującej polityki prywatności wprowadzone zostaną odpowiednie modyfikacje do powyższego zapisu.

 

Powrót
Facebook

Blog